За нас

Евро – Трейд М ООД е създадена през 1996 г. Специализирана е в производството на бели, цветни и напечатани самозалепващи етикети, които намират широко приложение за идентификация на продуктите в търговията на едро и дребно,хранително-вкусовата промишленост, транспорта и логистиката. Етикетите основно се произвеждат на ролка и са предназначени за използване от баркод принтери, етикиращи везни, ръчни и автоматични апликатори, маркиращи клещи и ръчно лепене. Изработват се от висококачествена хартия от реномирани европейски производители- матова, гланцова, РЕ, PР, PET, устойчива на влага, висока и ниска температура, хартия за многократно залепване.

Фирмата е сертифицирана по системата за управление на качеството ISO 9001:2015, система за управление на околната среда ISO 14001:2015 и система за осигуряване безопасността на храните при тяхното производство и дистрибуция НАССР . Коректност, качество и гъвкав подход в намирането на индивидуални решения за всеки клиент са основните критерии в работата на фирмата.

От 2005 г. тези продукти се представят под търговската марка FLEKS-KO. Евро – Трейд М ООД е единствен производител в България на етикети формат А4 за матрични, мастиленоструйни и лазерни принтери. Разполагаме с голямо разнообразие от стандартни размери и етикети за мултимедия, изработваме нестандартни етикети по проект на клиента.

Ние можем да предложим много и сме готови за сътрудничество.